streda 31. januára 2018

Gravirovanie menoviek

Menovka na dvere alebo na schránku. Pomocou laserových ale aj mechanických gravírovacích strojov sme schopní vyrobiť a dodať menovky na dvere, menovky na schránky, či štítky na dvere i do . Ponúkame Vám výrobu ceduliek a menoviek z plastu rôznych veľkostí a tvarov. Text si zvolíte podľa vašich predstáv.


Výroba štítkov a menoviek.

V ponuke u nás nájdete široký sortiment pečiatok, od malých až po veľké, dátumovky, pocketové, okrúhle, oválne, obdĺžnikové, pečiatkové perá a to aj: flashové, . Rytie do drahých kovov, výroba razníc. Ponúkame výrobu a gravírovanie menoviek , tabuliek a štítkov na dvere a na schránky, do interiéru aj exteriéru, na vchodové dvere, na dvere WC a kúpeľní. Plastové menovky sú v širokej škále farebných prevedení vrátane zlatej a . Hliníkové štítky, tabulky a menovky zhotovujeme z hliníkového plechu mm hrubého: 1. Kvalitne vyzerajúca menovka by nemala chýbať na žiadnych dverách kancelárie, či schránke, všade tam, kde chcete aby o vás. PiktogramyDámy, páni, WC, pozor pes, SEM, .

Vygravírovať sa dajú aj menovky na dvere a poštové schránky,. Dakujem pekne za menovku na dvere, som . Vyrezávanie do špeciálneho tvaru, laserovanie do pier, diárov, … - príprava: € - laserovanie: 00 . Gravírované menovky , tabuľky. EGX-30A sa používa veľmi jednoducho, aj keď nemáte žiadne skúsenosti s gravírovaním.


Stolová gravírka na gravírovanie odznakov, menoviek , štítkov . Vhodné na štítky, menovky , plaketky, priemyselné označenie. Prezentácia Vašej firmy nie je len gravírovanie loga Vašej firmy do tabuľky alebo menovka na dverách, ale tiež gravírované perá, odznaky, plakety, zapaľovače. Materialy na gravirovanie a rytectvo gravirovanie poharov.


Doplnkové služby ako laminovanie, viazanie, gravírovanie , . Okrem iného v ponuke nájdete aj originálne štítky a menovky , štítky pre psa a . Laserové gravírovanie je jedným z najpraktickejších a najestetickejších spôsobov označovania rôznych materiálov. Sú odolné voči mechanickému oteru, agresívnemu prostrediu, . LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE - klikni pre ponuku v pdf. Určené pre gravírovanie menoviek , číselných kódov, štítkov a pod. Tiež pre prácu s vlastnoručne vyrobenými blanami alebo komerčne dostupných šablón .

Eloxovaná menovka pre upevnenie na odev. Výstavnícka menovka s klipom. Laserom vyrábané štítky, menovky , známky a plakety. Každý štítok v online obchode Luton.


Pečiatky, Trodat, puzzle, menovky. Ponuka zahrňa aj jednoduché plastové puzdrá na menovky za veľmi. Potlač tričiek a hrnčekov.


Zhotoviteľ sa zaväzuje vykonať dielo, ktorým je gravírovanie menoviek - dogravírovanie titulu, chýbajúcich písmen a diakritiky na kovovú . Lserové gravírovanie - menovky , štítky, reklamné a darčekvé predmety, plakety. Ručné svietidlá MagLite a liteXpress. LED svietidlá, ručné baterky, reflektory, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky