streda 24. januára 2018

Lcd displej samsung galaxy s4 i9505

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte. Originální náhradní dotyková deska a LCD displej pro váš . Cena: 19€ s DPH Cena bez DPH: 15€ . Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nefunguje dotyk, či display nezobrazuje žádné informace?


Displej a dotyk čiže predný panel white. Vyberte si náhradné diely na mobily . Vyměníme displej za nový a bude váš mobilní telefon šlapat. Podmínkou je, že nijak nesmí být LCD displej poškozen, nebo projevovat . Uvedená cena je za náhradní díl i profesionální výměnu.


Stačí dokončit objednávku a naši. Cena zahrnuje nový displej a práci. Náhradní dotyková deska a LCD displej pro váš mobil . Features: 100% NEW and High Quality Compatible . Na použitý diel, ktorý nie je vymenený v . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, . Balenie obsahuje: LCD displej a dotykové sklo, rám, stredové tlačidlo. Description: 1 Brand New and high quality Top quality LCD screen Assembly with frame replacement part.


It is used to repair faulty screen : display problems . Jedná se o originální náhradní díl tzv. So i do not believe that it is because of screen. Kód: 8592801002Produktové číslo: 859280100237.


Ochranné fólie a temperované sklá na displej , ochranné kryty (obaly) a puzdrá na mobil. SAMSUNG telefóny SAMSUNG tablety. Stmivani displeje v apkach jako chrome, opera apod.


Radsi si par stovek priplat a kup Redmi Note s 3GB RAM, interni pameti 32GB a . Na protokolu je napsané Závada: IC Nevíte někdo co to znamená? Used to repair faulty screen : display problems, . Galaxy NEXUS - Android 4.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky