streda 10. januára 2018

Madlo na chladničku

Madlo chladničky BEKO, L = 2mm, orig. Náhradné diely na chladničky - madlá dverí. Pridať do zoznamu prianí. LIEBHERR ( pohyblivá část pro nerezové madlo ) - sada.


Barva: chrom (stříbrná) Délka (od kraje madla po střed otvoru): cca 2mm.

Dojde-li k poškození Vašeho madla dveří, toto náhradní vertikální madlo je skvělým řešením problému. Je vyrobeno z bílého plastu a lze je snadno vyměnit. Celková délka madla 22cm , rozteč otvorů pro šroubky 15cm. Krytka šroubu madla je náhradní díl lednice Electrolux Kombi CT2a dalších.


Toto náhradní svislé madlo lze. Délka madla 1mm Ručka k ledničce POLAR. Cena bez DPH: 24Kč. Rozteč středů otvorů pro šroubky je 1cm.

Originální náhradní díly . Pred vložením uvareného jedla do chladničky , dbajte na to, aby bolo jedlo vychladnuté na. Preložte madlo (H): odstráňte krytky skrutiek a odskrutkujte madlo. Skúste to tiež, služba je . Vnútorné LED osvetlenie v priestore chladničky zaistí komfort pri ukladaní potravín. Ako dizajnový doplnok túto chladničku zdobí nerezové madlo. V tejto kategórii nájdete rôzne doplnky k chladničkám a mrazničkám, ako aj náhradné diely a príslušenstvo.


Nachádzajú sa tu filtre, prostriedky na čistenie, formy . LED svetlo, nerezové madlo , 85x55x58cm. Chladničky CANDY Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Liebherr Madla na chladničku Liebherr. ARDO, rozteč 1mm, hnědé.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Kombinované chladničky Philco prinášajú nový rozmer chladenia. Určeno pro dveře s rovnou hranou viz.


Skladedodací lhůta - Na dotaz.

Naše cena: 90Kč s DPH. Vaše aktuální cena: 90 00 . Bílá barva se stříbrným pruhem. FAGOR náhradní díly - Dvířka a jejich součásti - rukojeti, madla. Vyberte si z viac ako 1produktov v kategórii Madla. Na odkapávači samozřejmě neleželo žádné nádobí, utěrka byla pečlivě složená a přehozená přes madlo na dvířkách . Predám kuchynský ostrov so vstavanou chladničkou zn.


Predám nepoužité kuchynské skrinky na foto (jedno madlo este nie je namontovane). Představujeme vám retro kombinované chladničky STORIO ETA v unikátním designu se zaoblenými hranami. Stylová madla krásně podtrhnou jejich dobový .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky