štvrtok 18. januára 2018

Krajka na muffiny

Nepeče se spolu s muffiny ! Krajkové košíčky na muffiny s krajkovým vzorem. Balení ks - cena za balení. Cukrářské košíčky krajkové na muffiny - Stříbrné.


Košíčky na muffiny v ráme - biele ks.

Dekoratívna krajka na košíčky PME - ruže biele ks. Ozdobné krajky z tvrdého papíru. Nelze použít jako samostatný košíček, ale pouze jako dekorace ke klasickým košíčkům.


Nejsou určeny na pečení. Papírová krajka na muffiny. Sada obsahuje kusů krajky.


Využití: ozdobný košíček na muffiny, dekorace na cupcakes, mufiny, mufinky, krajka na muffiny , krajka na cupcakes, svatební dekorace sladkostí, párty dekorace . Muffiny mají tvar malého dortíku, pečou se a servírují ve speciálních papírových košících nebo formičkách v speciálních papírových košíčcích.

Krásně propracovaný košíček na muffiny , cupcake nebo minidortík. Stylová drobnost, která ve Vašem svatebním candy baru nesmí chybět. Dekorativní obaly na cupcake ( muffiny ) vzor krajka , cena za balení, balení obsahuje ks obalů, dodáváno v rozloženém stavu, bílá barva . Košíček, krajka na cupcakes muffiny , - Kč: Prodám krajku na cupcakes. Silikonka na krajku - muffiny , různé. Bílo-zlaté cukrářské tulipánové košíčky 50ks – Skladem.


Výrez krajka na muffiny kvetiny, ks. Silikónová forma Muffiny CHARLOTTE. Aj pomocou formy na krajky si môžete ozdobiť muffiny a rôzne vianočné koláčiky.


BAREVNÉ PEVNÉ KOŠÍČKY NA MUFFINY KS. PAPÍROVÉ KOŠÍČKY A POMŮCKY NA MUFFINY. BÍLÝ PEVNÝ KOŠÍČEK NA MUFFINY. Kolorowo tkana tasiemka ( krajka ) w słodkie muffinki. Idealna do ozdabiania odzieży dziecięcej, kartek, albumów, elementów wystroju wnętrz itp.


Košíček na muffiny tulipán hnědý papírový ks. Sypká směs na přípravu krému pro výrobu jedlých krajek a ozdob, či hotová hmota, která je rovnou k použití?

Jedlá krajka ozdobí každý slavnostní dort, . Směs na sladkou dekorační krajku Sweetlace je naprosto unikátní, jako jediná na trhu chutná opravdu sladce, navíc krásně voní a také chutná po vanilce. Nabízíme kompletní řešení od produktů, až po zpostředkování akcí dle Vašich představ. Nechceme být jako ostatní - chceme být lepší. Milujeme svou práci pro.


Romantický styl dortů vám zajistí využití silikonových forem na jemnou krajku a také výběr speciálních hmot na krajky , které se do forem podle návodu zapracují. Pružné: pro snadné vyjímání muffinů. Jsou tvarově stálé a těsto z nich nevytéká – lze používat i bez plechu. Svatební košíček na muffiny ( cupcakes, minidortíky) bílé perleťové barvy.


Krajka nepremastiteľná 35x45cm, balenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky