štvrtok 11. januára 2018

Lacné plastové prepravky

Odolné plastové prepravky pre Vaše podnikanie v rônych konštrukčných a farebných vyhotoveniach, na rôzne účely. Pri nákupe nad € doprava zdarma,. Ponúkame Vám plastové prepravy za bezkonkurenčné ceny!


Rôzne stohovacie, skladacie, regálové, euro či skosené platové prepravky nájdete na storage. Plastové stohovacie Euro prepravky a KLT prepravky sú univerálne prepravky do výroby, na prepravu a skladovanie.

Predám pekárske PREPRAVKY nízke a stredne. Môže byť rôznych farieb. Prepravka na ovocie a zeleninu OZ-S nosnosť kg. Rozmer: 600x400x220mm, hmotnosť prepravky je kg. Inzeráty plastove prepravky.


Bezplatná inzercia, plastove prepravky predaj a inzercia. Veko plastové na 46l prepravku.

Vyberte si z množstva ponúk. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku pre prehľadné skladovanie malých dielov a drobnejšieho materiálu je najvhodnejšie použiť plastové boxy, kovové boxy- prepravky , plastové prepravky , bedne, . MANIPULAČNÁ PREPRAVKA ČIERNA 15KG. Chýba: lacné Plastové boxy, prepravky, zásobníky - Rajapack. Vyrábame a predávame plastové prepravné obaly ( prepravky , palety, vozíčky, bigboxy). Navrhujeme a vyrábame obaly na mieru.


Surplus systems Skladacia prepravka 30x40xcm. Na sklade – môžete mať zajtra . OBI Pojazdná drevená prepravka. OBI Univerzálny box Santos transparentný XS l. Kristallbox l transparentný.


Plastové europrepravky majú rovné steny a modulárne rozmery zjednodušujúce stohovanie a skladovanie. Pohodlné držadlá, zvnútra hladký povrch pre . Rozvoz tovaru je vďaka Integre rýchly, lacnejší a bezpečnejší ako pre uložený . Policové regály stavebnicové Policové regály bezskrutkové Bunkové regály Paletové regály. Nakupujte najlacnejšie cez Heuréku.

Dvierka prepravky sú vyrobené z plastu špeciálnou technológiou, preto sú elegantné, priehľadné, dostatočne pevné . Najobľúbenejšie sú plastové prepravky pre mačky. Přepravka pro kočky a malá plemena psů v luxusním provedení. Na odkladanie hračiek alebo topánok. Zmestia so do skrine alebo pod posteľ. Lepšie budú plastové palety, pozri na bazoš.


Tie vsakovacie kocky sú dosť drahé, prepravky vyjdu lacnejšie. Nabízíme vstřikování plastů na dodaných vstřikovacích formách. Vyrábíme boxy, víka, dlaždice, ochranná plastová čela nebo plastové přepravky.


Prenosky a prepravné boxy pre terarijné zvieratká. Vzdušné plastové terária pre odchov a bezpečný transport kŕmneho hmyzu a hlodavcov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky