streda 4. júla 2018

Detske plachty do postielky

Pohodlie vášho dieťatka nezaručuje len kvalitná postieľka , ale aj jej ošatenie - posteľná bielizeň, v ktorej je navlečená. V tejto sekcii preto nájdete rôzne . Na zahriatie dieťatka počas spánku ponúkame detský paplón a vankúš do. Lacné a hlavne kvalitné detské obliečky a detské plachty vo všetkých rozmeroch.


Obliečky pre deti alebo tzv.

Vybrali ste si už dokonalé obliečky do postieľky pre vaše dieťatko a teraz prišiel rad aj na . Froté je vhodnejšie pre chladnejšie ročné. Vanilková plachta pre deti na matrac 60x120cm s gumičkou po obvode. Krásny detský kočík 2vNew Baby Monika pre malé slečny.


Nepremokavá plachta New Baby 120xzelená. Froté bavlnené prestieradlo do postieľky. Prestieradlo ideálne priľne k matracu bez zbytočných záhybov. Zloženie: bavlna,.

Dostupné farby: svetlo žltá, svetlo modrá, . Predam biele plachty na gumicku do postielky , frote alebo bavlna. Kaarsgaren Nepriepustná froté plachta zelená x 1cm. Froté prestieradlo Bobo Baby do postieľky.


Naše prestieradlá Froté detské , vyrobené z bavlny a. Hladká plachta Scarlett Blanka je určená na matrac o rozmere 1x cm. Súpravy do postieľok nepremokavá froté plachta do postieľky. Kvalitná froté plachta do väčších postelí.


Rozmery: 160x7160x8160x9180x8180x9200xalebo 200x90. Nový matrac do detskej postieľky. Plachta froté na gumičku. Dvojsúprava na paplónik a vankúš do postieľky.


Jersey plachta EXKLUSIV Svetlo zelená. Mäkká napínacia plachta Träumeland pre osviežujúci detský spánok. Vlastnosti: aktívne priedušná.


POLÁŠEK nepriepustná froté plachta biela 60x1cm. Frote plachta do detskej kolísky 90x40.

Detské posteľné obliečky. Napínacia plachta s gumou na okrajoch. Vhodné do postieľky 120x60. LED pásiky, LED reflektory. Pekné detské posteľné obliečky.


Detské obliečky béžove Béžové obliečky do detskej postieľky s motívom žiráf. Je vyrobená na Slovensku z bavlny deluxe, vďaka čomu je. Detské bavlnené plachty určené pre našich najmenších do postielok , Vám ponúka Homa. Máme pre Vás plachty jersey, froté v rôznych farbách, kroté tak. Najpredávanejší tovar v tejto kategórii.


Kočíky retro,kočíky prútené, postieľky ,detský nábytok, krstové oblečenie, torty z uterákov a plienok. Akcia Detská plachta Minnie Mouse ružová.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky