piatok 6. júla 2018

Mikrodermabrazia pristroj cena

Dotykový ovládací panel . Kozmetický prístroj dermabrazia AM 1je prístroj pre ľudí, ktorí chcú . Prístroj je určený na tvár a telo, dostupný v bielej farbe. Cena bez DPH: 13€ Cena s DPH: 16€. F-8je prístroj určený pre ľudí, ktorý chcú dosiahnuť najlepší efekt v čo najkratšom čase.


Tento prístroj s ultrazvukovým peelingom a hydroabráziou patrí medzi.

Keď prístroj dlho nepoužívame, tak isto, vytiahneme ho z el. Starajte sa o svoju pleť a zaistite aby bola krásna a zdravá. Vyberajte od kefiek, cez čistiace súpravy, až po pleťovú kozmetiku mnohých druhov.


Přístroj na diamantovou mikrodermabrazi vám přináší ošetření pleti. V prehľade nájdete dva typy zariadení: na prístroje pre diagnostiku pleti v. Mikrodermabrázia , rýchle a efektívne obrúsenie . Bez DPH: 44€ S DPH: 53€. Diamantová mikrodermabrázia 834.

Cena za dopravu je stanovená individuálne a bude uvedená v e-maile po. Predstavený element je mnohofunkčný prístroj určený na kozmetické zákroky. Jak tedy diamanty působí příznivě na pleť a proč jsou ceny přístrojů v. KOZMETICKY- PRISTROJ -MIKRODERMABR… labellaeshop. Zehlicky na tvar, prístroje na vrasky, celulitidne pristroje , kozmeticke pomocky,. Doporučená cena : 10€.


DIAMANTOVA MIKRODERMABRAZIA PRISTROJ na predaj v bazároch:. Díky vysokému výkonu sání. Nabízíme profesionální kosmetické přístroje pro Váš salon, lázně nebo ordinaci estetické medicíny. Skvělá cena : Vychází levněji než kupovat všech přístrojů zvlášť!


REVITALIZAČNÍHO SONICKÉHO PŘÍSTROJE K MIKRODERMABRAZI. Ahoj, mikrodermabrazi provádějí třeba v Kosmetickém Institutu Dr Ireny Eris v. Minimálna cena , 2 €. Před rokem jsme do ordinace zakoupili profesionální přístroj. SKLADOM - NA OBJEDNAVKU.


Na prodej lymfodrenážní přístroj LYMFOVEN 7k. KčZáruka na přístroj rok.

Při rychlém jednaní drobná sleva 500Možnost napojení . BHS 30 BHS 10 BHS 202. Cena za ozonizer na plet - 35€ Cena za mikrodermabraziu - 15€ V pripade zaujmu o oba pristroje cena 45€ :). Moderná analýza pokožky pomocou prístroja MicroCAMERA Professional. Cena : od 2EUR (minút a viac- v závislosti od času ošetrenia). Je unikátní přístroj s nelimitovanými možnostmi ošetření pleti i kůže těla.


V uvedených programech ošetření lze navíc použít i multifunkční přístroj F–3s. F–319A s kosmetickou mikrodermabrazí. V nabídce naleznete kosmetické přístroje všeho druhu, multifunkční věže, přístroje pro mezoterapii, kavitační peeling, mikrodermabrazi , elektrostimulaci, kosmetické napařovače a mnoho dalšího vybavení.


ND Laser importovaný z Ameriky – najdokonalejší prístroj v oblasti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nejkvalitnější a nejbezpečnější přístrojová metoda ošetření pleti s nejoceňovanějším profesionálním přístrojem pro kontrolovanou mikrodermabrazi s nejnovější . Zľavu je možné uplatniť v: Košice,Juh. V naší ambulanci je možnost (po provedené mikrodermabrazi ) následné aplikace účinné látky( kys.hyaluronová,kolagen,profesionální bělící séra a jiné) .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky