pondelok 23. júla 2018

Neostomosan pre sliepky

Výrobce: Ceva-Phylaxia, Budapest, Maďarsko. Držitel registračního rozhodnutí:. Neostomosan , Napalm, petrolej, Arpalit, Acaritec, Biokill. Zítra se chystám vyplenit lékárnu nebo drogerii.


Slepičky bohužel dnes večer a možná i další . Tereza Ježková zverolekarka.

V pamäti Preložiť túto stránku 7. My kupujeme neostomosan v litrový flašce. Používáme na veškeré zvířectvo( koně, psi, krávy). Musím říct, že jako repelent určitě celý den . NEOSTOMOSAN koncentrát pro přípravu kožního roztoku.


JMÉNO DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI. Malé množství vám můžu poslat, pokud ho zrovna dostatek . Zrejme treba na roky prestať chovať sliepky , aby to úplne vymizlo.

Potom olíčiť vápnom s prídavkom chloraminu. Kde by sa dal kúpit ten neostomosan na slovensku ? Ešte otázka ako zistím, že ich mám? Prodají Vám ho u každého veterináře, či veterinární lékárně. Vířistit kurník, vše vystříkat, včetně kukaní a večer i . NÁZEV VETERINÁRNÍHO LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU. KVALITATIVNÍ A KVANTITATIVNÍ SLOŽENÍ.


Nakupovovala jsem kolem dokola všelijaké obojky, spraye co . Lze použít na povrchovou aplikaci i neostomosan. Jináč s hašeným výpnem bych byl opatrný, volil bych dolomitický grit. Kurin je treba vystriekať pripr. Zdroj bude pravdepodobne v kurine.


Vyčistit kurník, vše vystříkat, . Samoze treba, aby mali sliepky popol,kupat sa v nom , co mame. Mate neaky lepsi sposob? V prípade že sú sliepky vypŕchnuté počas celého roka môže v tom byť . Roztok sa zafarbí po zmiešaní do biela a má typickú vonu.

Oba přípravky jsou sice použitelné k ošetření zvířat, ale aplikace postřikem se u řady druhů setkává s výraznými obranými reakcemi. Dnes som ju s roztokom neostomosan vykupala aj ? Všetky deky som dala opra? Inak to ani neriesim takéto sliepky likvidujem nahradim a do krmiva dodávam vitaminove doplnky. K hubení roztočů čmelík kuří, který se vyskytuje v drůbežárnách a chovatelských zařízeních, kurnících. Použití v poměru 1:s vodou.


Kad isprskaš mačka , obavezno isprskaj prostor u kojem on boravi, jer buve se . Permethrinum – BIO KILL spray, ADVANTIX, DUOWIN.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky