utorok 3. júla 2018

Dvere na mieru žilina

HANÁK ponúka interiérové dvere najvyššej kvality. Dvere , ktoré u nás v súčasnosti. Stali sme sa špecialistom na luxusné dvere na mieru. Interiérové, vchodové, bezpečnostní a desítky dalších typů dveří na miestech v oblasti Žilina a okolie.


Interiérové dvere a zárubne na mieru od Slovenského výrobcu s viac ako ročnými skúsenosťami. Stolárstvo Sučanský vyrába .

Predaj a montáž plastových okien, dverí, garážových brán, zasklievania balkónov , parapetných dosiek, tieniacej techniky, sietí proti hmyzu. Predajne a showroomy v mestách Bratislava a Žilina. Zárubňa pre obklad staveného puzdra sa vyrába presne na mieru podľa. Poradíme vám pri výbere podlahy, zladíme vám dvere a nábytok na mieru , . Kuchynské linky s lesklými dvierkami. Tradičná výroba nábytku v Žiline.


Nábytok podľa vašich predstáv. Vyrobíme nábytok na mieru , presne podľa vašich predstáv a požiadaviek.

Vzorková predajňa SAPELI: MS Interier s. Jánošíkova 1 Žilina centrum,. Okná, dvere , žalúzie, plastové okná - Montáž - Žilina. Vyrábame dvere i zárubne a poskytujeme komplexné služby. Navštívte nás v meste Žilina a prezrite si kvalitné okná, dvere , garážové brány a ďalšie doplnky. Kontaktujte nás a pripravíme vám cenovú ponuku na mieru.


Naša firma dvere eben, s. Nosným programom sa u nás stala výroba masívnych a dýhovaných . Na rozdiel od interiérových dverí, vchodové dvere musia spĺňať rad zásadných. Posuvné steny a posuvné prechodové dvere - nový trend interiérov Posuvné dvere interiérové nachádzajú svoje využitie aj ako alternatíva ku klasickým dverám. Na základe odborného zamerania stavebných otvorov na mieste realizácie vyrobíme Vaše interiérové dvere presne na mieru.


Naše výrobné možnosti nie sú. Do portfólia našej spoločnosti patria: Interiérové riešenia. Ponúkame plastové okná, plastové dvere , hliníkové okná, hliníkové dvere , zložité stenové.


Cenové ponuky na mieru. Hľadáte vkusný nábytok na mieru presne podľa Vašich predstáv? Zaujímavé videa o podlahách, dverách, nábytku a interiéroch. Rôzne návody a spôsoby kladenia podláh, rekonštrukcie podláh, opravy podláh, montáže dverí a.

OKNÁ DVERE SCHODY A NÁBYTOK. Všetky naše produkty sú vyrábané na mieru , aby presne dotvorili Váš interiér a nemuseli ste sa prispôsobovať . Máte dom alebo byt a chceli by ste obnoviť jeho vnútorné zariadenie, vymeniť okná, podlahy, dvere , vstavané skrine, kuchyňu, spálňu alebo obývačku? Máme širokú ponuku za skvelé ceny. Vysoko kvalitné služby a produkty.


Najlepšia voľba pre vaše dvere. Sme slovenská firma vyrábajúca kvalitné dýhované interiérové dvere a zárubne. Vašej individuálnej požiadavky na mieru podľa Vami. MDF alebo masívnych smrekových dosiek a opláštený HDF, prípadne DTD doskami s nástrekom, . Hilkovič - vstavané skrine, šatníky a nábytok na mieru , výroba, predaj a montáž vstavaných šatníkov, doplnkov a skríň na mieru. Sekcionálne garážové a priemyselné dvere , rolovacie dvere , rýchlonavíjacie.


Výrobca s tradíciou a úspechom. Vitajte na stránkach Drevum, s. Oknoplast, to sú nielen okná a dvere od špičkového výrobcu. Nahliadnite a presvedčte sa!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky