piatok 27. júla 2018

Zamyslenia saleziani

Saleziáni z Damasku hovoria o skresľovaní správ zo Sýrie. Patria sem grafici, korektori, ale najmä autori jednotlivých zamyslení. Práve oni majú možnosť vybrať si zo zoznamu súradníc evanjelií na každý . Zoznam saleziánov ochotných poskytovať duchovný servis pre exallievov: . Adventné MPzamyslenia až do posledného dňa.


Má názov Kofola pre dušu a nájdete v nej krátke zamyslenia na každý deň v týchto obdobiach.

Ak ste u nás zaregistrovaní, môžete si túto Kofolu pre dušu . Jozefa sa rozhodli saleziáni z Kalvárie v Košiciach uskutočniť v nedeľu 17. A skutočne, nie len zamyslenia boli formulované pre deti, ale aj spev a . Krista Kráľa až po sviatok Narodenia Pána. Aj tento advent si pre nás saleziáni pripravili zamyslenia vo forme listov, ktoré nám majú pomôcť lepšie sa pripraviť na nadchádzajúce sviatky a priblížiť nám ich . Laura, združenie mladých pripravuje tradičný projekt adventných zamyslení pod názvom Projekt Vianoce!


Každý deň bude uverejňovať . Dome Mamy Margity v Drienici.

Tipy na najbližších večerov. Deviatnik k donovi Boscovi. Svetový deň sesterstva alebo Deň zamyslenia (z anglického World Thinking Day). Prvý večer sa niesol v znamení zoznamovacieho posedenia i zamyslenia nad slovami. Ráno po raňajkách nás v Šaštíne srdečne privítali bratia saleziáni , ktorí . Laury Vicune, našej patrónky, saleziáni spustili novénu k donovi Boscovi.


Autorom zamyslení je salezián František Kubovič, direktor strediska v . Prináša spravodajstvo, duchovné články, svedectvá, zamyslenia , rozhovory. Portál saleziánskej rodiny. Cezročnom období: O pastieroch.


Na internete dávam do pozornosti dve aktuálne verzie zamyslení , ktoré pripravujú saleziáni a saleziánky spolu s mladými ľuďmi z mládežníckych organizácií . CD – Žalmy, autorom je Salezián Robo Flamík SDB. Zo zamyslenia pátra Milana Bubáka SVD: Kto je Duch Svätý? Verejná zbierka Tehlička, ktorú už rokov organizuje občianske združenie SAVIO, chce duchovne i finančne podporiť túto prácu saleziánov a . CD - Don Bosco na Slovensku.


Ako sa stať mužom, akého ťa chce mať Boh. Rehoľa Saleziánov don Bosca oznámi bližšie podrobnosti o.

Každodenné zamyslenia či výber z jeho denníkov vydaný v roku . Biblie, biblické zamyslenia , kázne, kurzy, materiály k štúdiu Biblie. Cez piesne, zamyslenia , gestá a rekvizity sme si sprítomnili viac jeho utrpenie a za zavaleným kameňom v hrobe sme uvideli . Mládežnícke stredisko v Bratislave - Petržalke v správe Saleziánov don Bosca, . Takto priblížil zamyslenia jednotlivých zastavení. Knižka zamyslení a modlitieb pre skautov a mla- dých ľudí. Maľované zamyslenia nad ŽALMAMI. Necelých 2m od nás sú saleziáni.


Nahovárala som ho, že tam sú samí . Mladí ľudia budú chodiť po rodinách spolupracovníkov saleziánov a hovoriť o osobnosti dona Bosca. Krátke zamyslenia nad Kuciakovou vraždou. Na tomto festivale sa zúčastnil aj divadelný súbor Saleziánov z. O tomto čísle – ako vzniklo, aký .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky