utorok 10. júla 2018

Retro veci bazos

Pouze osobní převzetí v Č. Budějovicích, nebo na trase ČB - Praha, přes Tábor či Písek mohu přivézt. To čo vas zaujme poslem viac foto. Predám retro veci kúpim. Ponúkam na predaj - retro skriňu trojdielnu, cena euro. Vložené věci na prodej budou takto ve větším formátu než v klasickém bazaru a rovnou si zde o nich případný kupující s prodávajícím popovídá . Prodej nábytku a dekorací pro dům a zahradu.


Brno - město, inzerce, prodám. Stary pánsky retro bicykel Tourist a dalšie veci. Snívate o kvalitné, značkové dámske oblečenie za nízku cenu?


Modabazar ponúka pre Vás online riešenie - široký sortiment vybraného second hand . Vintage srdce staroružové - ivory,. Plastový kapslík rána-(sada ks)orig. Doba dodání (od obdržení platby): více než dní;.


Podívejte se do nabídky produktů k vybavení domácnosti. Pak mrkněte do starožitností. Nebo preferujete vintage styl?


Sháníte second hand oblečení pro sebe, . Krásno nad Kysucou (okr. Čadca). Kvalitní bazar se svatebním oblečením a výzdobou. Největší výběr - svatební šaty , oblek pro ženicha, společenské šaty, dekorace. Bytové doplnky a dekorácie.


Vidiecky štýl, vintage francúzsky, provensálsky i Shabby Chic nábytok, bytový textil, do kuchyne, záhrady. Bazár použitých vecí pre Vaše bývanie, záhradu, stavbu, či rekonštukciu. Nabízíme zástavu, výkup a prodej cenných věcí , výkup zlata a stříbra, půjčky s. Pravdepodobnosť, že vec , ktorú ste dlhé mesiace (alebo vôbec) nemali. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt retro kociky bazos. Nepotřebné věci dále zužitkujeme, prodáme v internetových aukcích nebo jiných bazarových portálech jako sbazar.


Prodám krásný retro kočárek Liberta - 1. Bezplatná inzercia pre každý druh tovaru a ponuky (predám, kúpim, vymením). Pohodlne pridáte inzerát - rýchlo predáte. Garáž plná harampádí stála za tím, že se Robert Dvořák rozhodl založit s kamarádem bazar, který bude lidem nabízet věci zadarmo. KOMISNÍ PRODEJ, VÝKUP VAŠICH VĚCÍ. Výborný technický i optický stav, ale berte v potaz, že je to používaná věc.


Retro dětská sedačka na ko. Najdete u nás nábytek, starožitnosti, chalupářské věci a jiné vybavení domácností. Staré oblečení a obuv, bazar, inzerce starožitností Dámské celokožené holínky – boty z 1. Celokožené holínky – boty z 1. Stříbrný motoválec pro přepravu věcí na motorce. RETRO VÁNOČNÍ OSVĚTLENÍ LUCERNIČKY-SVĚTLUŠKY. František Jirák, výroba VKZ Kompletně zrestaurované skořepinové retro tyrolská izba.


Rohová kuchyň - LEVNĚ bazoš , bazar, aukro, Psací stoly pro školáky - psací stoly levně nakupujte na Rohový. IKEA - Vědět, co chcete, je jedna věc. Téměř každý den přidáváme nové produkty . RETRO STYL NÁBYTEK, REPLIKY TIFFANY LAMPY ZAHRADNÍ NÁBYTEK. Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí , ktoré vám. Darujem retro manželskú posteľ so nočným stolíkom.


Dále se zabýváme předměty 1. A teraz k veci : som v poradi 2. Cr-Mo vidlicu na vintage bicykle s krkom. AVÍZO BAZAR - Velká prodejní akce dětského a kojeneckého zboží. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky