štvrtok 27. augusta 2015

Predam jelenie trofeje

Predam alebo vymenim za jelenie zhody trofej jelena. Predam jeleniu trofej alebo vymenim za zhody piste gmail cislo vymyslene. Poľovnícke trofeje na predaj za najlepšie ceny v online bazári. Vymením aj za jelenie zhody 12kg.


Inzeráty jelenie trofeje. Bezplatná inzercia, jelenie trofeje predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Kúpm jelenie , danielie zhody, trofeje raticovej zveri a grandle, celá SR.


Pre tovar prídem po dohode, platba hotovosťou, najvyššia cena je realitou, nie len sľubmi . Trofeje preparáty parožie lebka. Predam preparat kuny na prirodnej kompozicii cena dohodou alebo vymenim za jelenie zhody. Medzi vystavenými parohmi zaujali jelenie zhody s dĺžkou kmeňa 1centimetrov aj. Predám jelenie parohy s lebkou.


Na výstave boli aj trofeje kún, psíkov medvedíkovitých, jazvecov, danielov, srncov,. Kočnerovu Korytnicu stále ponúkajú na predaj. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte predam jelenie. Podložky pod trofeje FINEXS sú vyrobené z brezového dreva, sú patinované a povrchovo upravené. Naše podložky su najlacnejšie na trhu.


V poľovníckom revíri Ihráč, ktorý patrí do odštepného závodu Žarnovica, . Fotografie je možné nájsť na . Kúpim jelenie , srnčie, danielie zhody a trofeje. Kým v našich podmienkach slúžia jelenie zhody ako trofej či pri . A predam jelenie trofeje ks! Preparovanie všetkých druhov pernatej a srstnatej zveri,preparovanie trofeji s krkom a poprsím a predložiek s hlavou, bielenie . PREDAM JELENIU TROFEJ ULOVENU R. Pravé jelenie parohy a parožie pre zberateľov na predaj a kúpu.


Super darček , krásne jelenie parohy. Hmotnosť parožia = celá lebka s parožím, bez spodnej čeľuste, so zrážkou z váhy trofeje. Jelenia zver : Čas lovu : Srnec.


Predaj mäsa – diviny: všetky druhy mäsa sú predávané po vychladení, bez . Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Myslivecké a lovecké trofeje na Sbazar. Vyvarenie a vybielenie trofeje je zahrnuté v odstrelovom poplatku. Individuálny lov netrofejovej raticovej zveri ( jelenia , danielia, muflonia) v kate-.


Vítajte na stránkach e-shopu spoločnosti MAA ktorá sa zaoberá veľkoobchodnou a maloobchodnou činnosťou predaja a distribúcie trofejí na každú príležitosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky