pondelok 31. augusta 2015

Denne tabory zlava

Garantujeme Vám 1 spokojnosť a asistenciu s výberom. Tábor pre deti za zníženú cenu. Doprajte svojim ratolestiam aktívny pohyb a možnosť spoznať nových kamarátov.


Prihláste sa čo najskôr a . Vydrovské letné tábory predstavujú ideál života detí v prírode.

Chutné jedlo z originálnej poľnej kuchyne, strava 5x denne , pitný režim, . Zobrazuje sa Vám aktuálna ponuka kurzov. Kurzy, ktoré sú obsadené, sa už nezobrazujú. Deti v dennom tábore sa naučia pracovať s multimédiami – zvuk, obraz, animácie. Osvedčenou voľbou sú naše skvelé denné dochádzkové tábory , ktoré.


Denné letné jazdecké tábory. Denný tábor Mladý webdizajnér II pre deti a mládež. Riešením môžu byť denné tábory , ktorých ponuka je síce bohatá, ale.

Lamačanov poskytovaná zľava a to z celkovej ceny tábora. Poď s nami plávať, maľovať, vyrábať z keramiky, dreva či sádri… zacvičiť si detskú jógu a naučíš sa množstvo tradičných i netradičných športových súťaží. Verní sú tí, ktorí sa zúčastnili tábora BENI camp v predchádzajúcich rokoch aspoň 2x alebo tí, čo absolvovali celoročný kurz BENITIM v . Zľava pre júlové turnusy.


AKCIA SKORÝ NÁKUP - zľava € platná do 31. Veľká zľava na tábor aj na ostatné letné tábory cena sa bude. Euro, pre bývalých účastníkov ŠVP a LT zľava 11. Pozývame vás na Royal denné letné tábory FTVŠ. Hľadáte letný tábor , ktorý dá Vášmu dieťaťu pestrý a bohatý program?


Obľúbený denný tábor neďaleko ZOO sľubuje nezabudnuteľné zážitky, tak si ich poď užiť spolu s nami! Podľa možností môžete svoje dieťa priniesť do tábora denne už od 7:a najlepšie do 8:3 kedy začína program. Wachumba detské tábory , školy v prírode, lyžiarske kurzy, školské výlety a pobyty pre deti. Pestrý výber jazykových, športových, umeleckých a zážitkových . Tanečné lekcie a výtvarné.


Denný anglický tábor Vek: 6-rokov Dĺžka: dní Už prihlásených! Súrodenecká zľava : súrodenci si môžu do 30. V prípade nepriaznivého počasia sa tábor presunie pod krytý altánok na Alpinke.

Detský denný tábor v detskom centre RETRO Kids v Bratislave. Naozaj bohatý program pre. Atmosféru, prostredie a fotografie z našich táborov nájdete v menu GALÉRIE a na našej facebookovej. Na záver tábora prezentácia predstavenia. V cene tábora je zahrnuté: ubytovanie.


Pri Mlyne, v ktorom na deti tiež čaká jeden. Pre všetkých členov akadémie navyše platí zľava na každý tábor ! Archív noviniek Katalóg . Tatry, Podhájska, Tesáre, Kysuce, Orava, Čertov, Prašník , Bulharsko, Taliansko, Chorvátsko, Anglicko. POBYTOVÝ 7-dňový dobrodružný tábor JUMANJI v Harmónii pri Modre – DENNÝ tématický. Stravovanie: Zabezpečená je 5x denne plná penzia aj s celodenným pitným režimom. Cena: EUR 1( zľava pre súrodenca).


Pre predchádzajúcu fotku ťuknite vľavo alebo ťahajte zľava doprava. Pre ďalšiu fotku ťuknite vpravo alebo ťahajte sprava doľava.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky