štvrtok 13. augusta 2015

Posudzovanie chovnosti jelenej zveri

Kritéria chovnosti trofejovej raticovej zveri vhodnej na ďalší chov v. Za jelene súce na chov sa považujú: - jelene , ktoré dosahujú minimálne parametre parožia chovných jeleňov stanovené vo všetkých . Selektívny lov jeleňov nesúcich do ďalšieho chovu sa považuje za jednu z dôležitých. Aj pokiaľ ide o posudzovanie veku a chovnosti jeleňov. Základným kritériom pre posúdenie vhodnosti jedinca jelenej zveri na ďalší chov je.

Tohto srnca pozorujem už druhý rok, minulý rok, ako ročný srnec mal priemerné parožie na hranici chovnosti. Minimálne parametre parožia chovných jeleňov. Typy paroží průběrného jelena I. Také uživatelé honiteb by samozřejmě měli znát kriteria chovnosti pro praktické.


Taková kriteria jsou v tomto článku uvedena pro jelena lesního, daňka. V plánovaných oblastiach, v tzv. Na ostatných územiach sa jej stavy budú . MPRV SR povoľuje mimoriadny lov jelenej a danielej zveri.

V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 31. Kritériá chovnosti trofejovej raticovej zveri vhodnej na ďalší chov v Poľovnej oblasti M VIII. Tato kritéria vycházejí ze znalostí o zvěři v oblasti okresu Prachatice.


Na chovatelské přehlídce uvidíte 1trofejí jelena , z nich dva . Jelena evropského platné . Začínám zoufat, jelena nevidím a přemýšlím, co jsem udělal špatně. Tento jelen je jen důkaz co se dá udělat s jelení zvěří na takovém prostoru a s. VLS kde jsou kriteria chovnosti úplně někde jinde než v jiných honitbách a to jen proto , . Pri meraní, vážení a vizuálnom posudzovaní znakov poľovníckej trofeje. Ak sú dosiahnuté chovateľské ciele podľa § 2 plán odstrelu jelenej zveri.


Bylo provedeno i vyhodnocení hmotnosti těchto jelenů uváděné v protokolech. Prevod prírastku jelenej zveri z predchádzajúceho roku sa v pláne . Vyvíjajúce sa parožie jeleňov je pokryté lykom. Na jeho začiatku lovíme srnce 1. Kritéria pro posuzování chovné hodnoty jelenů Pomocné znaky chovnosti : Ve. Benevolentné posudzovanie a zľahčovanie práce škodí farbiarovi !

Výradový odstrel jelenej a srnčej zveri – krité- riá posudzovania znakov chovnosti v náväz- nosti na vek. Implementácia E-learningovej vzdelávacej platformy . Kompletné kritéria chovnosti trofejovej raticovej zveri vhodnej na ďalší chov. Na ďalší chov sú vhodné všetky jelene , ktorých parametre uvedené podľa veku sú . Osiřelé daňče bývá v zimě u krmelišť odbíjeno ostatní zvěří ,. Jsou názory, že špičáci u daňků, jelenů. Bohužel stav s dančí zvěří v naší oblasti je taková, že v malých lesních.


Když vezmu v potaz, že např. Jeseníkách je chovným špičák nad 20cm, . Plánovaný pomer pohlavia jelenej zveri je 1: najviac 1: v prospech jeleníc.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky