utorok 11. augusta 2015

Kotúčová píla bosch

Aku priamočiara reťazová píla Bosch EasyCut Výhody pre užívateľa:. W Ø pílového kotúča: 165 . Elektrické, akumulátorové ručné resp. Rezanie rôznych materiálov ako drevo, kov, plasty atď.


Pokosové, kapovacie, okružné píly. Dostupnosť: Do vypredania skladových zásob. Ručná okružná píla Bosch GKS 1Professional.


Okružná píla Bosch GKS a ďalšie Okružné píly s garanciou najnižšej ceny. Priemer listu píly, 1mm. Profesionálna kotúčová píla s vysokým výkonom vhodná na rýchle rezanie do mäkkého i tvrdého dreva.


Systém ofukovania a optimalizované odvádzanie triesok . Darček: Predĺženie záruky. Píly Bosch Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Kapacita akumulátora, Ah. Typ akumulátora, Litium-iónový (Li- Ion). Ručné okružné píly od firmy Bosch sú ideálnym náradím na precízne pozdĺžne a šikmé rezy.


S najvyššou úrovňou komfortu ovládania a bezpečnosti perfektne . Autorizovaný predaj profesionálneho a hobby náradia, záhradného náradia, čistiacej techniky a príslušenstva. Aku kotoučová pila Bosch GKS 1V-Li Professional (bez aku). Nejmenší akumulátorová ruční univerzální okružní pila v profesionálním provedení dodávaná v . W, konštantná elektronika s reguláciou otáčok, motorová brzda, . Bezprašný výhled na pracovní . Jednoducho ovládateľná ručná okružná píla pre presné výsledky rezu. CutControl na presné sledovanie označenej línie . Mini ručná okružná píla PKS Multi. Presné rezy do najrozličnejších materiálov.


Taká všestranná ako vaše projekty. Tri dodané pílové listy na obkladačky, . Akumulátorové píly Bosch , Makita, Einhell a Hitachi pre prácu bez kábla. Veľký výber a jednoduché porovnávanie aku píl.


V prípade otázok sa na nás . Bosch PTS už skoro dva roky a pracuji na ní každý výkend cca. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 3produktov na Pricemanii a ušetrite. BOSCH GKS V-57G Aku okružná píla. Technické Parametre: napätie batérie 18V kapacita akumulátora 2. FERMAT SHOP - ponúka bohatý výber elektrického, ručného náradia a súvisiacich produktov.


Na pile sa da nastavit hlbka rezu až 9cm a aj uhol max 45°. Get the inside scoop on the Bosch GKS 1from a large number of expert and user reviews.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky