piatok 21. augusta 2015

Limo bar elixir basic

Tento prístroj je v bielej farbe a je ideálny pre výrobu . LIMO BAR i nadále rozvíjet a vtiskli jí sobě vlastní. Přístroj pro výrobu sodové vody Limo - Bar Elixir Basic. Tento přístroj je v bílé barvě a je ideální pro výrobu. Zaujme svým elegantním štíhlým tělem z pevného plastu i kvalitním zpracováním,.


VÝROBNÍK SÓDY POPIS: Vaša vstupenka do sveta domácich limonád za skvelú cenu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Olcsó ElixírBasic Szódagépek árak, akciók. Vegye meg most és nyerjen üdítő . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na začátku září přišel Limobar s další novinkou. Originál LIMO Bar bombička - výměna bombičky za novou Univerzální bombička LIMOBAR LB202CO2EX naplněná stlačeným oxidem uhličitým (CO2) s . Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Limo Baru a SodaStreamu a nakonec u Bublima.


Kompatibilita: Start, Smart W, Smart Turbo, Elixir , Patriot, Fizzini, EDGE, ZOOM, ECO. Bublimo sirupy (Produkty); Limobar (Produkty). Prístroj pre výrobu sódovej vody Limo - Bar Elixir Basic. Zaregistrujte sa, pošlite SMS za EUR a získajte výmenu plynu COv sieti OKAY. DPH a PHE běžná cena: 8Kč ušetříte 8Kč.


Je krásný, chytrý, snadný na obsluhu a šetří vaše peníze.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky