piatok 7. augusta 2015

Bambusové žalúzie

Objednajte si interiérové bambusové žalúzie 25mm! Luxusný doplnok je netradičným tieniacim prvkom. Hľadáte vhodné žalúzie do kúpeľne? Oteplia a zjemnia interiér, zahrnú ho exotikou a eleganciou zároveň.


Bambusové žalúzie sú luxusným výrobkom z prírodného materiálu. Rôzne horizontálne bambusové žalúzie na okná, dver a pod.

Horizontálne žalúzie z bambusu sa montujú buď. Climastyl - Pokud vlastníte plastová okna nebo dřevěná eurookna, pak je vhodným typem žaluzie s krycí lištou EURO 25. Bez hmyzu využíva na ich výrobu jedinečné bambusové pásy, vďaka ktorým sú bambusové žalúzie tvrdé ale zároveň pružné. Nehrozí žiadne krútenie či zmena.


Výroba bambusových roliet na mieru, bambusové rolety, rímske rolety, exteriérové žalúzie na altánok, bambusové žalúzie , rolety na mieru, rímska roleta. Vhodné aj pre veľké plochy. Prednosťou je ich unikátna štruktúra.


Základom je lisovaný bambus, čo zabezpečuje . Internetový obchod firmy Blister - producenta drevených, hliníkových, bambusových žalúzií látkových roliet a celú škálu iných okenných tienidiel.

Bambus je travina, jejíž neobyčejné vlastnosti a vzhled se daří zúročit při výrobě. Splňují veškeré požadavky na stínění. V Európe sme ako prví zaviedli výrobu bambusových žalúzií. Naše žalúzie sú skutočne tým najlepším , čo je na trhu v oblasti tienenia s prírodnými produktmi . EM-styles - bambusové žalúzie , horizontálne žalúzie, vertikálne žalúzie, rolety, sieťky proti hmyzu, markízy. Bambus sú vnútorné žalúzie s bambusovými lamelami šírky mm.


Tieto žalúzie zákazníci vyhľadávajú predovšetkým pre ich prírodný vzhľad. Chcete oživit interiér a skloubit příjemné s užitečným? Nabízíme Vám vnitřní bambusové žaluzie 25mm, které mají také využití jako dělící prvek v interiéru! Montujeme bambusové žaluzie pro plastová i dřevěná okna s dopravou po Praze a okolí zdarma. Omlouváme se, ale v tuto chvíli dřevěné žaluzie či bambusové žaluzie nenabízíme.


Ceník bambusových žaluzií horizontálních se . Hliníkové žaluzie se Vám nehodí nebo nelíbí? Hledáte něco nevšedního a zajímavého? Přírodní barva a skvěle vypadající bambusové žaluzie se skvěle hodí do rodinného domu nebo na chatu. Moderní zpracování umožňuje některým typům . Kvalitné bambusové žalúzie Euro-Mont.


Objevte krásnou kresbu dřeva.

Dřevěné lamely nabízíme v nejrůznějších odstínech a . Slouží nejen pro zastínění, ale také jsou pěkným designovým . Dodáváme a montujeme dřevěné horizontální žaluzie s lamelou a 50mm, dřevěné vertikální žaluzie s lamelou 127mm, žaluzie bambusové s lamelou a. Tento typ interiérovej žalúzie rozširuje radu bambusových žalúzií , ktoré sa vyznačujú elegantným designom a prírodným vzhľadom. Trend užití přírodních materiálů si nachází stále více . Preferujete v interiéry vášho bytu alebo domu luxusné prírodné materiály? Obchod so okennými tienidlami v oblasti Senec. Vajanského 2, SenecOtvárame o 7:30Dnes otvorené do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky