streda 5. augusta 2015

Potlač na šálky

Hrnček z bielej keramiky. Odporúčame ručné umývanie, použitie v mikrovlnnej rúre je možné rovnako ako bežné keram. Na hrnčeky s potlačou vám pripravíme nezáväznú cenovú ponuku. Prihliadame na to, aby potlač hrnčekov bola nielen kvalitná ale aj lacná.


Keramické s podšálkou na čaj, kávu. Online potlač hrnčekov podľa vlastného návrhu Ideálny darček s nápisom Vlož vlastnú fotku Kvalitná potlač ➨ Rýchle dodanie. Fotodarčeky: Vytvorte si vlastný hrnček s potlačou.


On-line objednanie, rýchle dodanie! Navrhni si hrnček podľa svojich predstáv s možnosťou potlače. Potlač hrnčekov s vlastnou fotkou!


V tom prípade môžete byť pri tvorbe hrnčeka naozaj osobní. Fotka ako pripomenutie nádherných spoločných okamihov je na . Pri každom hrnčeku je uvedená veľkoobchodná cena a to za 1ks pri mimimálnom odbere ks hrnčekov/ šálok. Sada na espresso s ml šálky , dodávaná v dárkové kazetě. V našej ponuke nájdete taktiež reklamné hrnčeky a poháre s potlačou loga. Klasické biele hrnčeky s vysokým povrchovým leskom.


Potláčame ich takmer po celom obvode ale ak si budete želať . Proces výroby termosublimačnej potlače firmou FotoExpres na biely keramický hrnček. Bavlnený textil Tričká Dámske Pánske Detské Ostatný textil Pracovné oblečenie. Cena je za ks, ( potlač je však zdarma). Doba dodania, Doručenie . Biely LATTE hrnček s Vašou fotografiou/grafikou/obrázkom/textom.


Priemer: 90mm (hore), 45mm (dole); Výška: 98mm; Obje250ml; Typ potlače : . Imidž vašej firmy vytvára každý drobný detail. Napríklad aj šálky , káva či toaletný papier na WC. Dopyt: Mám záujem o potlač sklenenej šálky , Bratislava-Senec - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je . Nákup z veľkoskladu od priameho dovozcu a výrobcu. Okrem toho i iné darčeky ako .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky