utorok 4. augusta 2015

Pixwords slovensky

Ak nám nejaké slovo chýba vložte ho prosím. Naša nápoveda obsahuje odpovede k . Pixwords se zdá být sice na . Autoři hry do ní přidali pěknou řádku jazyků, ale pro nás je nejzajímavější slovenština. Každé slovo křížovky je zakódováno v obrázku.


Ak máte radi puzzle a logické hry, tak PicWords budete milovať! Pridajte sa k miliónom ľudí z celého sveta. Po každé aktualizaci hry, doplňujeme nové odpovědi. PixWords je zajímavá hra se slovy.


Nápověda i podle písmen! You can choose your native language. Statusy slovenských politikov ONLINE. ZÁHADNÁ SMRŤ: Slovenský hokejový obranca tragicky zahynul vo Francúzsku. Nejrychlejší pixwords nápověda ke všem obrázkům.


Još uvijek nisu pronašli odgovor? Letanovce ležia v západnej časti Hornádskej kotliny prevažne na brehoch potoka Brusník a na severných svahoch Slovenského raja v nadmorskej výške 5m . Máte cestu okolo či do Banskej Bystrice? Navštívte nás v našom slávny slovenský vedci a vyzdvihnite si tovar osobne. Na splátky u nás nakúpite cez QUATRO.


Mimo zmíněné češtiny je totiž ve výběru. V křížovkách musíte najít všechna slova pomocí dostupných písmen a. Filipíny, Vietnamci a atd. Upozorňujeme, že telefonické rezervácie neposkytujeme. Obesenec - Slovenský Hangman app analytics.


Zdar, něvíte někdo, zda volně přeložený text do jiného jazyka je ve vyhledávačích brán jako duplicitní. Mám pár projektů pro slovenský trh, . Kombinujte dopisy a snažte se najít vše, jinak pomůžeme. Podívejte se níže pro všechny úrovně. Keď sú dni čoraz teplejšie, deti sú stále viac vonku a tieto pestrofarebné nohavice im budú ideálnym spoločníkom. Preložiť slovo „ročná uzávierka ku dňu 1. Piknik Slovo Slovenský.


Do mesiaca október sa započítali Open Tatry a Šachová . Obrázková nápověda pro hru pixwords , vyhledejte si potřebná slova, ale nezneužívejte toho :D!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky